Analitzar la política cultural: incorregiblement plural o incompatible ontològicament?
Resum
Els enfocaments de l’estudi de la política cultural solen vincular-se a disciplines concretes, cosa que pot dur a un fracàs en l’intent d’apreciar les diferencies reals entre aquestes disciplines d’acord amb el que investiguen i com es realitzen aquestes recerques. Les diferències en els nivells ontològic, epistemològic i metodològic entre diverses disciplines impliquen que no siga possible adoptar sense més el que cada disciplina diu sobre la política cultural en sentit estricte. Sense una comprensió major, des del punt de vista teòric i metodològic, de les eines disponibles per a l’anàlisi de la política cultural, és poc probable que es genere un enfocament analític més sofisticat. En aquest article, es discuteixen les conseqüències d’aquest fet per a l’anàlisi de la política cultural i els futurs desenvolupaments analítics en aquesta àrea.
Descàrregues
Descàrregues
Publicades
Com citar
Número
Secció
Llicència
Sense perjudici del que disposa l'article 52 de la Llei 22/1987 d'11 de novembre de Propietat Intel·lectual, BOE del 17 de novembre de 1987, i conforme a aquest, els/les autors o autores cedeix/en a títol gratuït els seus drets d'edició, publicació, distribució i venda sobre l'article, per tal que siga publicat a Debats. Revista sobre cultura, poder i societat.
Debats. Revista de cultura, poder i societat es publica sota el sistema de llicències Creative Commons segons la modalitat “Reconeixement – NoComercial (by-nc): Es permet la generació d’obres derivades sempre que no se’n faça un ús comercial. Tampoc no es pot fer servir l’obra original amb finalitats comercials”.
Així, quan l’autor/a envia la seva col·laboració, accepta explícitament aquesta cessió de drets d’edició i de publicació. Igualment autoritza Debats. Revista de cultura, poder i societat la inclusió del seu treball en un fascicle de la revista perquè es puga distribuir i vendre.