Deu mil passos cada dia: passeig per una Barcelona literària

Autors/ores

  • Jordi Puntí

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Jordi Puntí

Jordi Puntí va estudiar Filologia Romànica i ha publicat tres llibres de narracions: Pell d’armadillo (1998), Animals tristos (2002) i Això no és Amèrica (2017). L’any 2010 va treure la seva primera novel·la, Maletes perdudes, que va merèixer els premis Llibreter, de la Crítica, Amat-Piniella i Lletra d’Or. S’ha traduït a setze idiomes. També és autor d’Els castellans (2011), una ficció autobiogràfica sobre la vida quotidiana en una vila industrial catalana, als anys setanta, i la relació amb els fills de la immigració arribada d’Espanya. El seu llibre més recent és Tot Messi (Empúries, 2018), un retrat juganer, sentimental i literari del futbolista argentí del FC Barcelona. És col·laborador habitual d’El
Periódico i de la revista cultural L’Avenç. Està onsiderat una de les veus més interessants en el panorama narratiu en llengua catalana.

Publicades

2019-01-08

Com citar

Puntí, J. (2019) “Deu mil passos cada dia: passeig per una Barcelona literària”, Debats. Revista de cultura, poder i societat, 132(2). Available at: https://revistadebats.net/article/view/1775 (Accessed: 29 March 2024).

Número

Secció

PUNTS DE VISTA